Zakelijke verhuur

Munsterhuis Autoverhuur Zakelijk

Wist u dat het huren van een zakelijke auto voordelig uit kan pakken? Munsterhuis Autoverhuur biedt zakelijke relaties de mogelijkheid representatieve auto’s te huren voor een door u vastgestelde periode, tegen scherpe tarieven. Dit kan al vanaf 1 dag, een paar dagen of enkele maanden. Bijna alle modellen van Renault kunnen worden gehuurd en zijn rijkelijk uitgevoerd. Standaard zijn onze auto’s voorzien van onder meer gekwalificeerde ALL-Season banden, airco, handsfree bellen en vanaf de Renault Clio ook met navigatie.

U kunt bij ons zowel personenauto’s als bedrijfswagens huren. Ons gehele wagenpark bestaat uit ruim 300 voertuigen! Wij werken niet met gelijkwaardige modellen, bij ons krijgt u altijd de auto waar u om heeft gevraagd. Optioneel kunt u gebruik maken van onze eigen haal- en brengservice, zodat u of uw medewerkers geen omkijken heeft naar het transport van het voertuig. Het is natuurlijk ook geen probleem om de auto zelf bij ons op te halen; de koffie staat klaar!

Dagverhuur

Veel bedrijven, MKB’ers en ZZP’ers kiezen er tegenwoordig voor om een auto te huren in plaats van medewerkers op pad te sturen met hun privé auto. Munsterhuis Autoverhuur biedt hiervoor de volgende oplossing; dagverhuur. Ideaal voor uw medewerkers om mee naar afspraken of beurzen te gaan, als vervangend vervoer of als oplossing voor een onverwachts mobiliteitsprobleem. Wij bieden de mogelijkheid om de auto voor u af te tanken en de brandstofkosten op de factuur te vermelden. Declaratie van brandstof door uw medewerkers is hierdoor overbodig. Bij het ophalen van de huurauto dient de bestuurder van de auto een geldig rijbewijs te tonen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor onze haal- en brengservice.

Shortlease

Wilt u zakelijk een auto huren voor een periode langer dan 1 maand (30 dagen)? Dan is shortlease bij Munsterhuis Autoverhuur voor u de beste oplossing. De auto van uw keuze wordt minimaal 1 maand (30 dagen) ingezet, waarbij de periode desgewenst kan worden verlengd. Na 30 dagen is de termijn dagelijks opzegbaar.

Wanneer is shortlease interessant?

 • Wanneer u geen langdurig contract wilt afsluiten
 • Als u flexibiliteit wilt
 • Voor startende ondernemers
 • Voor werknemers met een proeftijd
 • Wanneer er vertraging is bij de levering van de leaseauto. Shortlease is dan ideaal ter overbrugging

Onze shortlease tarieven zijn inclusief All Risk verzekering, inzittendenverzekering. Onderhoud en pechhulp en service.

BEKIJK ONZE ZAKELIJKE TARIEVEN

Voordelen zakelijk huren bij Munsterhuis Autoverhuur

 • Flexibel huren; van dagverhuur tot shortlease
 • Onze auto’s zijn reclame-vrij (zonder tekst en logo’s)
 • Ruime keus in personenauto’s en bedrijfswagens
 • Uw huurauto is jonger dan 1,5 jaar en heeft minder dan 60.000 km gereden
 • Ook auto’s beschikbaar met trekhaak
 • Ook auto’s met automaat beschikbaar
 • 24/7 Renault Route Service in Europa. Ook bij een lekke band of lege tank wordt u geholpen
 • Breng- en haalservice door heel Nederland
 • Tankservice; handig voor uw medewerkers

Wilt u een offerte op maat of heeft u vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

Iets voor jou? Lees dan verder

Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!