Zakelijk huren voor mkb-ondernemers

Voor veel mkb-ondernemer speelt flexibiliteit een grote rol. Sommige periodes bent u meer onderweg dan andere periodes. Dit kan verschillen per maand, maar ook per week of zelfs per dag. U wilt de kosten beheersbaar houden, zonder flexibiliteit te verliezen. Munsterhuis Autoverhuur biedt hier een scherp geprijsde oplossing voor. Namelijk zakelijk huren voor mkb-ondernemers. Op deze manier heeft u altijd en auto ter beschikking voor afspraken, vergaderingen of een onverwachts mobiliteitsprobleem.

Uitgebreid aanbod

Munsterhuis Autoverhuur een heeft zeer uitgebreid huuraanbod met zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Ons wagenpark bestaat uit maar liefst 300 voertuigen! U heeft de keuze uit bijna alle modellen van Renault. Deze zijn standaard voorzien van handsfree bellen, ALL-Season banden, airco en vanaf de Renault Clio ook navigatie.

Flexibele huurperiodes

Flexibiliteit is bij ons geen probleem. U huurt bij ons een representatieve auto voor een vastgestelde periode, tegen een scherp tarief. Huren is al mogelijk vanaf 1 dag tot een paar dagen of zelfs enkele maanden. Zo bent u te allen tijde mobiel en houdt u grip op uw kosten. Daarnaast zijn de huurauto’s van Munsterhuis Autoverhuur ook erg handig voor tijdelijke medewerkers of voor seizoensgebonden opdrachten. Zo heeft u altijd een flexibel wagenpark.

Extra service

Wij gaan graag een stapje verder. Zo beschikken wij over een haal- en brengservice, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van uw huurauto. Huurt u een auto voor een korte periode? Dan bieden wij u de mogelijkheid om de auto voor u af te tanken en de brandstofkosten op de factuur te vermelden. En dit zijn slechts enkele voorbeelden!

Voordelen zakelijk huren Bij Munsterhuis Autoverhuur

  • Flexibel huren; van dagverhuur tot shortlease
  • Geen reclame op de auto’s (zonder tekst en logo’s)
  • Ruime keuze in personenauto’s en bedrijfswagens
  • Breng- en haalservice door heel Nederland
  • 24/7 Renault Route Service Europa
  • Ook auto’s beschikbaar met trekhaak of als automaat

Meer weten over de mogelijkheden?

We vertellen u er graag meer over! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

Iets voor jou? Lees dan verder

Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!