Zakelijk auto huren voor ZZP’ers

Heeft u als ZZP’er incidenteel een auto nodig? Dan is zakelijk huren een geschikte oplossing voor u. Munsterhuis Autoverhuur biedt u een flexibele oplossing voor een scherpe prijs.

Zakelijk huren voor ZZP’ers biedt u een flexibele oplossing voor mobiliteit naar bijvoorbeeld klanten, vergaderingen of cursussen. Voor een herhalende of eenmalige huurperiode. Dat is de flexibele oplossing van Munsterhuis Autoverhuur.

Uitgebreid aanbod

Munsterhuis Autoverhuur heeft een zeer uitgebreid huuraanbod. Bijna alle modellen van Renault en staan tot uw beschikking en zijn voorzien van vele comfort verhogende opties, zoals airconditioning, handsfree bellen en vanaf de Renault Clio een geavanceerd navigatiesysteem.

Voordelen zakelijk huren

Doordat u de auto huurt zit u niet vast aan de vaste lasten die komen kijken bij het kopen van een auto en hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud en de onderhoudskosten. Bovendien zijn de huurkosten eenmalig en dus overzichtelijk.

Extra service

Wij willen dat u tevreden bent, daarom bieden wij u extra service aan. Zo beschikken wij over een haal- en brengservice, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van uw huurauto. Huurt u een auto voor een korte periode? Dan bieden wij u de mogelijkheid om de auto voor u af te tanken en de brandstofkosten op de factuur te vermelden. En dit zijn slechts enkele voorbeelden!

Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen als u een auto zakelijk huurt bij Munsterhuis Autoverhuur:

  • Haal- en brengservice door heel Nederland
  • Ruime keuze in personenauto’s en bedrijfswagens
  • Ook auto’s met een trekhaak of als automaat beschikbaar
  • 24/7 Renault Route Service in Europa
  • Flexibele huurperiodes; van een dag tot shortlease
  • Reclame-vrije auto’s, dus zonder teksten en logo’s

Meer weten over de mogelijkheden?

We vertellen u er graag meer over! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

Iets voor jou? Lees dan verder

Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!