Welke auto kiest u als zakelijke rijder?

 

 

Wanneer u besluit zakelijk te huren bij Munsterhuis Autoverhuur is de volgende stap het kiezen van een auto die u wilt huren. Wij helpen u graag met dit besluit en hebben daarom een aantal modellen op een rij gezet.

1.      Van klant naar klant: Renault Kadjar

Wanneer u veel klanten heeft waar u naartoe moet, dan wilt u natuurlijk rijden in een representatieve auto met een professionele uitstraling. De Renault Kadjar is zo’n auto. Door het hoge comfort van de Kadjar zijn zelfs lange ritten geen enkel probleem. De Kadjar bevat de nieuwste technologieën zoals het Renault R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem. Hiermee bent u altijd up-to-date over het verkeer op uw route en komt u niet voor verrassingen te staan.

2.      Een flexibel wagenpark voor uw medewerkers: Renault Captur & Kangoo

Sommige bedrijven hebben een variërend aantal werknemers, afhankelijk van de hoeveelheid werk dat verricht moet worden. Daar hoort dan ook een flexibel wagenpark bij. Heeft u een bedrijf waar uw werknemers vooral mobiel moeten zijn van locatie naar locatie? Dan zal de Renault Captur aan al uw wensen voldoen. Dit is een echte stadsauto voorzien van alle comfort en gemakken. Wanneer u een wagenpark nodig heeft voor uitvoerende klussen kunt u ook de Renault Kangoo huren, welke over een ruime laadruimte beschikt, maar toch niet zo groot is als een echte bestelbus.

3.      Flexibele werksituatie: Renault Clio

Heeft u een flexibele baan waarbij u nooit precies weet wat uw situatie is over een paar maanden? Dan biedt de Renault Clio een uitkomst. Deze moderne auto brengt u overal naartoe in hoog comfort. Korte of lange afstanden, het maakt geen verschil voor de Clio. Daarnaast is de Clio voordelig te huren, wat zowel gunstig is voor langere als kortere huurperiodes.

4.      Tijdelijke grote klussen: Renault Master

Heeft u wel eens tijdelijke grote klussen, zoals het opbouwen van een beursstand, of het vervoeren van materialen naar een evenement? Dan is de Renault Master hier zeer geschikt voor! De Master heeft een grote laadcapaciteit en biedt veel comfort. Met de Master is geen enkele klus te gek.

5.      Milieubewust rijden

Wilt u zakelijk huren en tegelijk op het milieu letten? Dan stellen wij u graag voor aan de Renault Zoë: de volledig elektrische auto van Renault. Niet alleen is deze auto milieuvriendelijk, ook is hij erg voordelig om te huren. Ideaal voor de slimme ondernemer die graag op zijn of haar uitgaven let en bewust met het milieu wil omgaan.

Uiteraard zijn meerdere modellen geschikt voor uw situatie. Wilt u advies hierover? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op


Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

Iets voor jou? Lees dan verder

Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!