Voordelen zakelijke auto’s huren

 

 

Het zakelijk huren van auto’s is voor velen onbekend terrein. Maar wist u dat het huren van een zakelijke auto voordelig uit kan pakken? De flexibiliteit is één van de grootste voordelen. Sommige periodes bent u meer onderweg dan andere periodes. Dit kan verschillen per maand, maar ook per week of zelfs per dag. We zetten de voordelen van zakelijk huren kort voor u op een rij.

De financiële voordelen

Door uw auto’s zakelijk te huren heeft u geen omkijken naar verzekeringen en wegenbelasting. Ook zit u niet met onvoorziene kosten zoals reparaties en onderhoud. Deze kosten zitten namelijk allemaal bij de huurprijs inbegrepen.

Flexibiliteit en overzicht

De door u gehuurde auto staat op de afgesproken tijd gedurende de afgesproken periode tot uw beschikking zodat u snel uw werkzaamheden kunt voortzetten en verzekerd bent van passend vervoer. Zo bent u te allen tijde mobiel en houdt u grip op uw kosten.

Optioneel beschikt Munsterhuis Autoverhuur over een haal- en brengservice door heel Nederland, zodat u geen omkijken heeft naar transport van of naar het voertuig. Ook bieden wij de mogelijkheid om de auto voor u af te tanken en de brandstofkosten op de factuur te vermelden. Declaratie van brandstof is hierdoor overbodig.

Representatief voor de dag komen

Naast dat het financieel aantrekkelijk is om een zakelijke auto te huren is het ook erg prettig om altijd in een representatieve auto aan te komen op uw bestemming. Munsterhuis Autoverhuur heeft een zeer uitgebreid assortiment aan representatieve huurauto’s voor ondernemers en bedrijven van alle formaten. Alle modellen van Renault staan tot u beschikking, van bedrijfswagen tot personenauto. Daarnaast zijn de auto’s voorzien van vele comfort verhogende opties, zoals airconditioning en vanaf de Renault Clio een geavanceerd navigatiesysteem.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over wat zakelijk huren u op kan leveren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

Iets voor jou? Lees dan verder

Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!