Voordelen zakelijk huren wagenparkbeheerders

 

 

Er komt veel kijken bij het beheer van een wagenpark. Je moet kunnen inschatten hoeveel voertuigen er nodig zijn en hoe groot deze voertuigen moeten zijn. Daarnaast komt er nog de nodige administratie bij, dus dan is flexibiliteit erg belangrijk. Zakelijk huren kan die flexibiliteit bieden aan wagenparkbeheerders. Wij leggen kort de voordelen van zakelijk huren uit.

Flexibel in elke periode

Het kan zijn dat uw bedrijf de ene maand minder actief is dan de andere, bijvoorbeeld omdat de producten of diensten die u aanbiedt seizoensgebonden zijn. Dan is het natuurlijk vervelend als je voor een wagenpark betaalt dat maar half gebruikt wordt. Met zakelijk huren kunt u zelf bepalen voor welke periode u een auto huurt. Heeft u tijdelijke medewerkers? Dan huurt u met gemak een aantal extra voertuigen voor de periode dat zij in dienst zijn. Zijn de zomermaanden het drukst? Dan huurt u er gewoon een auto bij en levert u deze weer in als de drukte afneemt. Zo simpel kan het zijn!

Flexibel in kosten

Wanneer u alleen huurt wat u nodig heeft, betaalt u ook alleen voor wat u nodig heeft. Zo voorkomt u dat u teveel belasting of onderhoudskosten betaalt. Daarnaast zijn gehuurde auto’s verzekerd en zitten onderhoudskosten bij de prijs in. U betaalt een vast bedrag per maand zodat u altijd weet wat u te wachten staat en grip houdt op de kosten. Wel zo fijn!

Altijd onderweg

Als u er voor kiest om een zakelijk een wagenpark te huren bij Munsterhuis Autoverhuur dan weet u zeker dat u nooit zonder vervoer komt te zitten. Munsterhuis garandeert een korte levertijd waardoor u ook voor spoedklussen voertuigen kunt huren. Of u nou een week van te voren of een dag van te voren een auto huurt, het kan allemaal. Daar doen we niet moeilijk over!

Altijd representatief

Bij Munsterhuis Autoverhuur heeft u een ruime keuze uit verschillende jonge Renault modellen, zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Zo vindt u altijd een model dat representatief is voor uw bedrijf. Daarnaast hebben alle voertuigen comfort verhogende opties zoals airconditioning en de mogelijkheid om handsfree te bellen. Vanaf de Renault Clio beschikken de auto’s ook over een geavanceerd navigatiesysteem. Wilt u een automaat of een auto met trekhaak? Ook dat is geen probleem bij Munsterhuis Autoverhuur!

Partnership met Munsterhuis Autoverhuur

Wist u dat u een partnership aan kunt gaan met Munterhuis autoverhuur? Dit kunt u doen om werknemers te stimuleren hun mobiliteitsbudget te gebruiken voor autohuur. Door een partnerschap aan te gaan met Munsterhuis Autoverhuur hebben de medewerkers die hun budget voor autohuur inzetten altijd vervoer!

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten over zakelijke autohuur? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

Iets voor jou? Lees dan verder

Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!