Voordelen zakelijk huren voor ZZP’ers

 

 

Bent u ZZP’er maar heeft u niet het hele jaar door een auto nodig? Of verschilt het type auto per klus? Dan kan het voordeliger zijn om een auto te huren in plaats van er zelf één aan te schaffen. Weten hoe dat zit? Lees hier de voordelen van zakelijk huren voor ZZP’ers.

Een auto wanneer het u uitkomt

Wanneer u als ZZP’er veel vanuit huis werkt kan het zijn dat u niet altijd gebruik hoeft te maken van een auto. Wanneer u wel een auto nodig heeft, bijvoorbeeld om naar een klant aan de andere kant van het land te reizen, of voor een specifieke opdracht, dan is het handig als u er één heeft die u na afloop van de klus gewoon weer in kunt leveren. Zo bespaart u kosten op bijvoorbeeld wegenbelasting en een autoverzekering en heeft u toch altijd een representatieve auto paraat wanneer u deze nodig heeft.

Een auto voor elke klus

Het kan zijn dat u voor de ene klus een grotere auto nodig heeft dan voor de andere. Over grotere auto’s betaalt u meer wegenbelasting en het is zonde als u maar af en toe zo’n grote auto nodig heeft. Ook daarom kan zakelijk huren een uitkomst zijn, want dan heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten modellen te huren. Zo heeft u voor elke klus een passende auto beschikbaar!

Goed voor de portemonnee

Het huren van een zakelijke auto kan heel voordelig uitvallen. U hoeft geen onderhoudskosten te betalen en de auto is verzekerd. Ook zijn de huurkosten eenmalig of per maand, afhankelijk van uw huurtermijn. Zo houdt u altijd een goed overzicht van de kosten en dat is wel zo voordelig! Het enige waar u zich dan zorgen over hoeft te maken is het vinden van de beste brandstofprijs.

Ook kan zakelijk huren een goede oplossing zijn voor ZZP’ers die niet het budget hebben om in één keer een representatieve auto te betalen maar wel maandelijks een vast bedrag kunnen betalen. Bij zakelijk huren hoeft u niet door een financiële check en krijg u ook geen BKR registratie zoals wel het geval is bij veel leasemaatschappijen.

Snel geregeld, voor elke periode

Wanneer u er voor kiest om een auto zakelijk te huren bij Munsterhuis Autoverhuur dan bent u verzekerd van een snelle levering. Zo heeft u altijd een auto wanneer u dat uitkomt en voor elke periode. Door deze flexibiliteit bent u in staat om snel te schakelen, mochten er plannen wijzigen of bijkomen. Zo kunt u altijd aan het werk!

Ruim aanbod

Een ander voordeel van zakelijk huren bij Munsterhuis Autoverhuur is het ruime aanbod dat wij bieden. Zo heeft u altijd de juiste auto voor uw klus en bent u verzekerd van een representatief model waarmee u vol vertrouwen bij uw klanten aan kunt komen. Daarnaast bieden onze modellen vele comfort verhogende opties zoals airconditioning, handsfree bellen en vanaf de Renault Clio een geavanceerd navigatiesysteem.

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd of u goedkoper uit bent door uw auto zakelijk te huren? Neem dan contact met ons op en samen met u kijken we wat voor u de beste oplossing is!


Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

Iets voor jou? Lees dan verder

Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!