Voordelen zakelijk huren voor MKB’ers

 

 

Voor veel MKB’ers is flexibiliteit erg belangrijk op alle fronten, dus ook als het gaat om zakelijk vervoer. Daarom kan het voordelig zijn om een auto zakelijk te huren. We zetten kort een aantal voordelen van zakelijk auto huren voor u op een rij.

Altijd flexibel

Sommige periodes bent u meer onderweg dan andere periodes en soms heeft u meer baat bij een grotere auto dan bij uw reguliere model. Dit kan verschillen per maand, maar ook per week of zelfs per dag. Dan is het handig als uw wagenpark hier op aan kan worden gepast. Wanneer u een auto zakelijk huurt dan staat de door u gehuurde auto gedurende de afgesproken periode tot uw beschikking zodat u uw werkzaamheden kunt blijven voortzetten. En heeft u meer of minder voertuigen nodig? Dan huurt u er gewoon een auto bij of levert u er eentje in. Zo simpel kan het zijn.

Representatief voor de hele zaak

U kunt er voor kiezen om auto’s te huren voor uw hele wagenpark. Zo heeft u altijd representatieve auto’s tot uw beschikking waarmee u goed voor de dag kunt komen. Daarnaast zijn huurauto’s ook erg handig voor tijdelijke medewerkers of seizoensgebonden opdrachten. Zo heeft u altijd een flexibel wagenpark.

Grip op de kosten

Als mkb’er wilt u grip houden op de kosten, zonder flexibiliteit te verliezen. Dat kan door zakelijk één of meerdere auto’s te huren. U betaalt dan geen onderhoudskosten of voor een autoverzekering. Wanneer u huurt bij Munsterhuis Autoverhuur zijn de huurkosten eenmalig of per maand, afhankelijk van de huurtermijn. Dit zorgt ervoor dat u altijd een goed overzicht heeft van de kosten.

Ruim aanbod

Nog een voordeel van zakelijk huren bij Munsterhuis Autoverhuur is ons ruime aanbod aan Renault modellen, zowel personenauto’s als bedrijfswagen. Zo heeft u altijd de juiste auto voor uw klus die uw bedrijf ook nog eens goed representeert. Onze modellen beschikken ook over vele comfort verhogende opties zoals airconditioning, handsfree bellen, ALL-Season banden en vanaf de Renault Clio een geavanceerd navigatiesysteem.

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd of u goedkoper uit bent door uw auto zakelijk te huren? We vertellen u er graag meer over! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

Iets voor jou? Lees dan verder

Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!