Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

 

 

 

Wij zoeken ter versterking van ons zakelijke team een:

Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)


Functie
Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur, (short)lease en verkoop van (zakelijke) personen- en bedrijfswagens, ofwel een: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease.

In deze functie ben je ambassadeur van Munsterhuis. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van en creëren van zakelijke relaties, waarbij je doel is dé mobiliteitsadviseur voor hen te zijn met oplossingen op maat.

Tevens verwachten wij van je dat je door middel van een actieve, creatieve en gestructureerde marktbewerking acquisitieactiviteiten ontplooit. Hierbij onderzoek je de behoeften van deze klanten, adviseert hen op het brede vlak van mobiliteit en weet hen blijvend te binden aan Munsterhuis.

Er wordt van je verwacht dat je samen met de manager Verhuur en Shortlease een salesplan opstelt van je doelgroep over de wijze waarop je invulling wilt geven aan de doelstellingen.

Wij vragen
Wij zoeken een uiterst gemotiveerde kandidaat met een aantal jaren Automotive  buitendienstervaring in de business-to-business. Je hebt aantoonbaar succes in het werven van ‘new-business’ en kan ons overtuigen dat je gaat ‘scoren’ in de zakelijke markt middels jouw aanpak, inzet en doorzettingsvermogen. Je beschikt over een MBO+ of HBO werk- en denkniveau en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wij verwachten van de Accountmanager Autoverhuur en Shortlease dat:

 • Je een expert bent in het aanbieden van mobiliteitsoplossingen die de Munsterhuis groep kan bieden;
 • Je ervaring hebt in de autobranche en op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen binnen Automotive;
 • Je goed kunt luisteren naar de wensen van klanten;
 • Je zeer klantvriendelijk bent;
 • Je een ambassadeur voor de gehele Munsterhuis groep bent;
 • Je altijd de beste en eerlijke adviezen wilt geven;
 • Je een goede team-player bent, maar daarnaast zelfstandig kan opereren;
 • Je oplossingsgericht bent en dat je duidelijke afspraken maakt;
 • Je kansen signaleert én benut;
 • Je beschikt over minimaal rijbewijs B;
 • Je niet beschikt over een 9 – 5 mentaliteit;
 • Je bereid bent om (ook in privé tijd) zakelijke events te bezoeken om ervoor te zorgen dat Munsterhuis goed vertegenwoordigd wordt in de diverse netwerken;
 • Je activiteiten, kansen, offertes en orders vast legt in onze systemen.

Ons aanbod
Munsterhuis biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij deze functie. Een auto van de zaak is onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket. Evenals een laptop + mobiele telefoon. Je komt te werken in een dynamisch en hecht team. Binnen de Munsterhuis groep zijn er bij geschiktheid en ambitie voldoende doorgroeimogelijkheden waardoor we veel medewerkers al langere tijd aan ons weten te binden.

Bedrijfsinformatie
De Munsterhuis groep is met o.a. dealer schappen van Jaguar, Land Rover, Renault, Alpine, Dacia en Ferrari verdeeld over 5 vestigingen. Verder bestaat de groep uit 2 schadeherstelbedrijven (ASN & Profix), Munsterhuis Occasioncenter, Munsterhuis Autoverhuur, Munsterhuis Lease, Renault Pro+ (voor de zakelijke rijder) en een verzekeringskantoor.

Interesse?
Stuur dan jouw motivatie en CV per e-mail.

Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

Iets voor jou? Lees dan verder

Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!