Over Munsterhuis

Van een compacte Renault Twingo tot een Renault Trafic 9-persoons bus, wij hebben het. Onze auto’s voor personenvervoer zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Veelal in diesel of benzine uitvoering en vaak standaard voorzien van een navigatiesysteem en bluetooth carkit, zodat u veilig op weg kunt.

Naast auto’s voor personenvervoer bieden wij een breed scala aan bedrijfswagens. Dit varieert van een Renault Kangoo tot een Renault Master verhuisbus of bakwagen. Bij ons kunt u precies huren wat u nodig heeft. Iedereen met een geldig rijbewijs kan bij ons een auto huren. Wij berekenen geen extra kosten bij meerdere bestuurders. Wij hebben gegarandeerd jonge huurauto’s en hanteren zéér scherpe huurtarieven!

Al ruim 15 jaar

Sinds 1998 verhuren wij al personen- én bedrijfswagens. Het is begonnen met autoverhuur in Enschede. Later hebben de vestigingen in Hengelo en Rijssen ook een eigen afdeling voor autoverhuur gekregen.

Of u nu zakelijk of particulier een auto wilt huren, u bent bij ons meer dan welkom.
Wij bieden mobiliteitsoplossingen waarin wij met u meedenken! Met vestigingen in Enschede, Hengelo en Rijssen zijn wij vanuit heel Twente goed bereikbaar. U ziet het: alles is mogelijk bij Munsterhuis Autoverhuur!

Bezoek ook eens onze website: www.munsterhuis.nl

Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

Iets voor jou? Lees dan verder

Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!