Elektrische auto huren

 

Dankzij nieuwe technologieën worden elektrische auto’s steeds milieuvriendelijker zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Ook is de infrastructuur in ons land steeds meer aangepast aan elektrisch rijden. Je ziet op steeds meer plekken oplaadpunten. Huur een elektrische auto bij Munsterhuis Autoverhuur en ervaar zelf de voordelen van elektrisch rijden.

Waarom elektrisch rijden?

Een elektrische auto is een goed alternatief voor een benzine- of dieselauto. De elektrische auto’s zijn volop in ontwikkeling en presteren steeds beter. Voorheen was de actieradius vaak een drempel, maar ook die wordt steeds verder verbeterd. De Renault ZOE heeft een actieradius van 395 kilometer volgens de WLTP en dankzij de snellader (50 KW DC) rijdt u na slechts 30 minuten laden al weer 150 kilometer!

100% elektrische rijervaring

Twijfelt u over de aanschaf van een elektrische auto of ziet u op tegen de hoge aanschafkosten? Dan is huren een goede keuze! Ervaar zelf het 100% elektrisch rijden en huur een elektrische auto bij Munsterhuis Autoverhuur. Zo draagt u ook meteen uw steentje bij aan het milieu.

Wanneer kiezen voor elektrische auto huren?

Wanneer u kiest voor een elektrische auto maakt u een milieubewuste keuze. Daarnaast is het opladen van een auto voordeliger dan wanneer u diesel of benzine moet tanken. Uiteraard zitten er ook wat nadelen aan een elektrische auto, zo duurt het opladen langer dan tanken. Het huren van een elektrische auto is dan ook vooral geschikt wanneer u:

  • De auto voor relatief korte afstanden wilt gebruiken
  • Een milieubewuste keuze wilt maken
  • Twijfelt of een elektrische auto iets voor u is. Door er één te huren kunt u zelf ervaren of het wat voor u is

Voordelen van Munsterhuis Autoverhuur

Wanneer u uw elektrische auto bij Munsterhuis Autoverhuur huurt, profiteert u natuurlijk van diverse voordelen. Zo hoeft u de auto niet volledig opgeladen terug te brengen. Wij hebben namelijk zelf een laadpaal dus zetten we de auto gewoon voor u aan de lader. Zo heeft u daar geen omkijken meer naar! Daarnaast hoeft u niet zelf een laadpas aan te schaffen, deze kunt u gewoon bij ons huren! Zo flexibel zijn wij.

Auto delen

Liever een elektrische auto delen? Dat kan! Munsterhuis werkt samen met Fetch Car Sharing. De deelauto’s hebben geen vaste parkeerplaats en kunnen dus overal binnen de parkeerzone in Twente worden opgehaald en achtergelaten. Zo profiteert u van een elektrische auto mét enorm veel flexibiliteit. Meer weten? Neem contact met ons op.

Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

Iets voor jou? Lees dan verder

Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!