Clio shortlease

Munsterhuis shortlease

Wilt u zakelijk een auto huren voor een periode langer dan 1 maand? Dan is shortlease bij Munsterhuis Autoverhuur de beste oplossing! De Renault CLIO least u al vanaf €519,- per maand, exclusief BTW.

Shortlease Renault CLIO

De CLIO is officieel de bestverkochte auto van Nederland van 2017. En dat is niet voor niets! De CLIO heeft sportieve rijeigenschappen en is voorzien van uitgebreide uitrusting, zoals handsfree bellen, navigatie en all-season banden. Dankzij de strakke contouren in de bekleding en in het dashboard maakt het interieur een inspirerende indruk. Daarnaast heeft de CLIO een krachtige uitstraling en een hoog comfort. Kortom, de ideale auto!

Direct leasen

Wilt u de CLIO direct leasen, een vrijblijvende offerte opvragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

    Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

    Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
    naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

    Iets voor jou? Lees dan verder

    Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!