Busje huren Enschede

 

Een busje huren in Enschede doet u bij Munsterhuis Autoverhuur. Of u nu op zoek bent naar een personenbus, bestelbus of verhuiswagen, u vindt het in ons huuraanbod. Bij ons kunt u flexibel huren, van een dagdeel tot een maand of langer. Wij zorgen voor een passend vervoersmiddel, voor welke situatie dan ook. Voor het juiste vervoer kunt u op ons vertrouwen.

Verhuisbus huren

Gaat u verhuizen maar heeft u geen geschikt vervoersmiddel om uw spullen in te vervoeren? Huur dan een busje! De Renault Master is bijvoorbeeld erg geschikt als verhuisauto, net als de Trafic en de Renault Master bakwagen.

Personenbus

Bent u op zoek naar een 9 persoons busje voor een weekendje weg of vakantie? Bij ons vindt u wat u zoekt! De Renault Trafic Passenger is een veelzijdig busje en geschikt voor al uw activiteiten. Wilt u de bus voor een korte periode, vanaf een dagdeel, huren? Of juist voor een lange periode? Het kan allemaal! Reserveer direct de Trafic Passenger via onze website en ga op avontuur!

Waarom busje huren Enschede?

Woont u in Enschede of omgeving en wilt u een busje huren? Huur deze bij Munsterhuis Autoverhuur en u profiteert van onder meer de volgende voordelen:

  • Onze busjes zijn reclame-vrij, dus zonder teksten of logo’s
  • Wij bieden zowel zakelijke- als particuliere huurmogelijkheden
  • Wilt u met meerdere bestuurders rijden? Daar rekenen wij geen extra kosten voor
  • Haal- en brengservice behoort tot onze mogelijkheden
  • Flexibele huurperiodes, van een dagdeel tot een maand of langer

Huur direct online

Onze busjes zijn direct online te huren. Binnen twee minuten heeft u uw gewenste bus gereserveerd. Komt u er niet helemaal uit of wilt u persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

Iets voor jou? Lees dan verder

Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!