Autoverhuur Enschede

 

Bent u op zoek naar een autoverhuur bedrijf in Enschede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een divers aanbod auto’s staat er altijd één tussen die bij u past. Wij verhuren auto’s vanaf een dagdeel tot enkele weken en zelfs maanden. Het is maar net wat u wilt. Flexibel, goedkoop en snel. Dat is waar wij voor staan.

Particulier en zakelijk autoverhuur Enschede

Wij verhuren onze auto’s aan zowel particulieren als bedrijven in en om Enschede. Van compacte stadsauto’s tot ruime bestelbusjes. Dus of u nu gaat verhuizen, een weekend weg wilt met uw familie of tijdens het hoogseizoen extra auto’s nodig heeft, wij voorzien u van het juiste vervoer. Onze auto’s zijn altijd jonge, goed onderhouden auto’s. Veel van onze auto’s zijn standaard voorzien van een bluetooth carkit en navigatiesysteem zodat u veilig de weg op kunt. Een greep uit onze auto’s:

Waarom Munsterhuis Autoverhuur

Huurt u een auto bij Munsterhuis Autoverhuur, dan kunt u altijd rekenen op pechhulp service in vrijwel heel Europa. Daarnaast bent u bij ons allrisk verzekerd en regelen wij de inzittendenverzekering voor u. Wij rekenen geen extra kosten voor meerdere bestuurders en hanteren geen minimale leeftijd om een auto te huren.

Eenvoudig reserveren

Bij Munsterhuis Autoverhuur Enschede kunt u heel snel en eenvoudig uw auto reserveren. Binnen 5 minuten heeft u uw gewenste auto al gereserveerd! Daarnaast staan onze medewerkers altijd voor u klaar wanneer u er even niet uitkomt. Dus heeft u een vraag neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via telefoon, mail en chat.

 

Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

Iets voor jou? Lees dan verder

Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!