Auto huren Enschede

 

Wilt u een auto huren in Enschede? Dan bent u bij Munsterhuis Autoverhuur aan het juiste adres. Of u nu een auto wilt huren voor een verhuizing, weekendje weg of vakantie, wij voorzien u graag van het juiste vervoer. Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikte auto. Van Twingo en Captur tot Master en Kangoo.

Goedkoop auto huren Enschede

Wilt u in Enschede of omstreken goedkoop een auto huren? Dan zit u goed bij Munsterhuis Autoverhuur. Met vestigingen in Enschede en Rijssen zijn wij vanuit heel Twente goed te bereiken. Onze goedkoopste huurauto is de Renault Twingo. Deze huurt u al vanaf €26,- per dagdeel! De Twingo is een zeer complete stadsauto met een dynamisch en sportief rijgedrag. En vanzelfsprekend zeer veilig! Dus wilt u goedkoop een auto huren in Enschede? Ga voor de Twingo!

Studenten actie

Studenten ontvangen 10% korting over het totale huurbedrag op vertoon van een geldige studentenkaart. Niet mogelijk in combinatie met actietarieven. Dat is nog eens voordelig een auto huren!

De voordelen van Munsterhuis Autoverhuur

Wanneer u een auto huurt in Enschede bij Munsterhuis Autoverhuur rijdt u altijd in een jonge auto die u snel en goedkoop kunt huren. Wij zijn erg flexibel. Heeft u alleen ‘s ochtends een auto nodig? Geen probleem! Toch liever voor een lange periode een auto in Enschede huren? Ook dat kan bij ons! Daarnaast zijn al onze personenauto’s reclame-vrij, dus zonder tekst en logo’s. Indien gewenst kunt u kiezen voor een auto met trekhaak of een automaat. Neem vooraf even contact met ons op zodat u zeker weet dat er een auto beschikbaar is met trekhaak of als automaat. U betaalt bij ons geen extra kosten voor meerdere bestuurders.

Eenvoudig reserveren

Via onze website kunt u eenvoudig en snel een auto huren. Binnen 5 minuten heeft u uw gewenste auto al gereserveerd. Komt u er toch niet helemaal uit? Onze medewerkers staan voor u klaar. Wij zijn te bereiken via telefoon, mail en chat.

Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

Iets voor jou? Lees dan verder

Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!