Actievoorwaarden

 

 

– Bij het ophalen van de auto dient de huurder zich te legitimeren met een geldig rijbewijs en een geldige ID-kaart of geldig paspoort (dubbele legitimatie). Indien huurder voor de eerste keer huurt dient deze ook een recent poststuk waarop NAW gegevens staan vermeld mee te nemen. Bijvoorbeeld; salarisstrook of een bankafschrift.

– Bij autohuur en shortlease betaalt de huurder een borgsom van € 250,- plus de verwachte huurprijs (PIN of Creditcard).

– Voor het huren van een Renault Rent / Munsterhuis Autoverhuur auto gelden de standaardbepalingen van de BOVAG, afdeling autoverhuur. Deze bepalingen staan vermeldt op de achterzijde van de huurovereenkomst.

– De minimumleeftijd om een auto bij ons te huren is 18 jaar. Een aantal jaren rijervaring is geen vereiste.

– Prijzen zijn inclusief All Risk verzekering, inzittendenverzekering, vervangend vervoer en Renault Route Service.

– Het is alleen toegestaan zich met de huurauto te begeven in landen welke op de groene kaart staan vermeld.

– Het standaard eigen risico bedraagt bij personenauto’s € 650,- en voor bedrijfswagens € 750,-. Voor € 10,- per dag, met een maximum van € 100,- per maand is het eigen risico te verlagen naar: Personenauto’s € 325,- Bedrijfswagens € 375,- ( Kangoo – Trafic – Master – Bakwagen – Dubbele Cabine – Passenger).

Vacature: Accountmanager Autoverhuur en Shortlease (M/V)

Voor Munsterhuis Autoverhuur & (Short) lease te Enschede zijn wij op zoek
naar een klantgerichte, professionele gesprekspartner voor de verhuur.

Iets voor jou? Lees dan verder

Let op: de korting op het weektarief (HERFST20) is alleen toepasbaar op reserveringen van een volledige week, zie voorbeeld. Maandag 30-09 t/m maandag 07-10, zorg ervoor dat de tijdstippen in uren overeenkomen met een volledige week. Bijvoorbeeld ophalen v.a. 08.00 uur terugbrengen 08:00 uur. Heb je een vraag over de actie? Neem gerust contact met ons op!